نکات مهم درباره درست کردن همبرگر

پختن همبرگر مانند تهیه نان خانگی و مرغوب دارای اصول و قواعد و جزئیات خاصی است که به بهتر شدن همبرگر کمک میکند.

قصد داریم در ادامه نکاتی برای بهتر شدن و همبرگر شما و تعدادی اشتباه رایج پختن همبرگر را برای شما بازگو کنیم.

همبرگر معمولا از گوشت چرخ کرده همراه با مقدار کمی پیاز رنده شده و آب گرفته شده تهیه می‌شود شما میتوانید از مقداری سیر له و رنده شده نیز به آن اضافه کنید.

گوشت چرخ کرده را با بقیه موادی که به آن اضافه کردید در حدی مخلوط کنید که مواد یک دست شود نه بیشتر چون ورز دادن بیش از حد گوشت باعث سفت شدن آن می‌شود.

اگر به جای استفاده از گوشت چرخ‌کرده بسته بندی شده و کارخانه‌ای از گوشت چرخ کرده تازه با دنده درشت استفاده کنید برگر آبدار تری خواهید داشت.

اگر میخواهید در تعداد زیادی همبرگر درست کنید حتما آن‌هارا قالب زده و با استفاده از کاغذ روغنی به عنوان جدا کننده آن‌ها را روی هم بچینید و در یخچال قرار دهید تا خوب خنک شوند و گوشت خودش را بگیرد تا موقعی که آن هارا درست میکنید بافت گوشت از همه جدا نشود.

گذاشتن گوشت همراه با موادی که داخلش مخلوط شده است درون یخچال سبب میشود که طعم‌ها بیشتر به خورد گوشت روند و همبرگر خوشمزه تری داشته باشیم.

از جمله اشتباه رایج پختن همبرگر این است که داخل مواد و ادویه‌های مخلوط شده نمک میزنیم در صورتی که نمک داخل گوشت باعث از بین رفتن طعم اصلی برگر می‌شود و بهتر است نمک را هنگامی که برگر را داریم سرخ یا گریل میکنیم روی گوشت بپاشیم.

حجم برگر‌ها بعد از پخت کم می‌شود توجه داشته باشید اندازه برگر‌هارا کمی بزرگ‌تر از اندازه نان خود در نظر بگیرید تا کاملا برابر حجم ساندویچ شما باشد.

برگرها را خیلی نازک نباید درست کنید چرا که گوشت در هنگام پخت تمام آب خود را از دست می‌دهد و خشک می‌شود،‌ از طرفی نباید برگرهارا ضخیم درست کرد چرا که سطح آن می‌سوزد ولی داخل خود برگر کاملا پخته نشده است.

از دیگر اشتباهات رایج این است که اگر بخواهیم همبرگر را درون ماهیتابه درست کنیم مقدار زیادی روغن داخل ظرف می‌ریزیم که سرخ شود در صورتی که بهتر است در درجه اول از ماهیتابه نچسب استفاده کنیم و در درجه دوم روغن رو فقط در حد چرب کردن ظرف داخل ماهیتابه بریزیم چرا که استفاده از روغن زیاد در هنگام سرخ کردن باعث چرب شدن زیاد برگر و سوختن آن می‌شود.

برای اینکه برگر‌ها باد نکند در اثر پخت و بهتر مغز پخت شود بهتر است که وسط آن‌هارا کمی با انگشت فشار دهیم تا ضخامت‌ آن‌ها بعد از پخت یکسان شود.

حتما قبل از درست کردن برگر ماهیتابه یا گریل‌تان را داغ کنید تا آب و رطوبت داخل برگر از بین نرود.

توجه داشته باشید در هنگام پخت نه درجه گرما به قدری زیاد باشد که داخل برگر نپزد و بیرونش بسوزد نه آنقدر کم که برگر آب بیاندازد.

اجازه دهید برگر یک سمتش گریل شود و بپزد سپس روی دیگرش اگر دائم آن‌هارا پشت و رو کنید برگر خشک می‌شود.

 

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *