مهمترین فراورده لبنی پنیر است

لبنیات یکی از نیاز‌های اولیه انسان‌ها از اعصار و قرون گذشته تا به حال بوده است. شیر پایه اصلی کلیه فرآورده‌های لبنی است که با فرآیند‌ها و افزودنی‌های جانبی آن را به ماست، پنیر، …

Image result for ‫پنیر چیست‬‎

لبنیات یکی از نیاز‌های اولیه انسان‌ها از اعصار و قرون گذشته تا به حال بوده است. شیر پایه اصلی کلیه فرآورده‌های لبنی است که با فرآیند‌ها و افزودنی‌های جانبی آن را به ماست، پنیر، بستنی، خامه و . . . تبدیل می‌کنند….

در این میان انواع پنیر یکی از مهم‌ترین فرآورده‌های لبنی است که بخش عظیمی از شیر تولید شده هر کشور را به خود اختصاص می‌دهد. به طور متوسط برای تولید یک کیلو پنیر، ۱۴ تا ۲۵ لیتر شیر پاستوریزه مصرف می‌شود. شاید بتوان گفت که مهمترین عاملی که بشر را به تولید پنیر وادار کرد حفظ مواد مغذی شیر در مدت طولانی‌تری از زمان بود که در هر نقطه‌ای از این کره خاکی متناسب با آب و هوای محیط و امکانات موجود به اشکال مختلف بروز کرده و منجر به ایجاد تنوع در پنیرسازی شده است. جالب‌تر آنکه در دنیای پیشرفته کنونی در بسیاری از کشور‌ها، مردم با همان روش‌های به‌جای مانده از قرون گذشته به تولید پنیر اقدام کرده و پنیر‌های دست‌‌ساز را به انواع پنیر‌های صنعتی ترجیح می‌دهند.حتی در بعضی از مناطق روستایی در اروپا به منظور انتخاب بهترین پنیر خانگی هر ساله جشن‌های مخصوصی به پا می‌شود تا ارزش کار گذشتگان فراموش نشود.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *