غذایی محبوب و مناسبتی در شبهای خاص

داریم به شب یلدا نزدیک میشیم و بازار غذاهای یلدایی حسابی گرمه ، منم از منوی شب یلدا امروز با جوجه ناردونی اومدم که غذای مخصوص شب یلدای شمال کشوره و ما به خاطر طعم ترش و اناریش خیلی دوسش داریم ، البته ما شمالی نیستیم و از طریق رستورانهای زنجیره ای حاج محسن باهاش آشنا شدیم ،این غذا محبوبترین اجزای منو این رستورانه ، ولی خب تو خونه هم میشه خیلی خوب و خوشمزه پختش .

ناردون یعنی دونه انار ، تو شمال دونه انار خشک شده مخصوص این خورش میفروشن که در هر فصلی قابل دسترسی باشه اما اگه دسترسی به ناردون خشک ندارید میشه تا فصل اناره، خیلی راحت خود انار رو دون کنید و استفاده کنید

بهتره دونه انار گوشتی و ترش و قرمز باشه که بعد از خشک شدن به هسته تبدیل نشه و خوش طعم باشه

پس حالا که همه مواد اولیه رو در دسترس داریم، بریم سراغ پخت :

ران و سینه اردک یا مرغ : ۱ کیلو

پیاز متوسط: ۲ عدد

ناردون: ۱ پیمانه

رب انار غلیظ : ۲ ق س

رب گوجه : ۱ ق س

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه : هرکدام ۱ ق چ

روغن: ۱-۲ ق غ

آب:۲-۳ لیوان

روش کار :

پیاز رو داخل غذاساز یا با رنده ریز میکنیم و با ۱-۲ ق غ روغن تفت میدیم :

موقع سرو باید غذا کمی آبدار باشه ، آب غلیظی که با چاشنی ها به حالت یک سس غلیظ در اومده ، غلظتش به ذائقه خودتون بستگی داره ، ما خیلی غلیظ دوس داریم، و ترش ِ ترش

اگه شما با غذای ترش جور نیستید ،اینجا ۱ ق چ شکر به سس مرغتون اضافه کنید ،

حالا یه کوچولو از گوشت مرغ تست کنید که پخته باشه ، بعد غلظت آب و میزان نمک غذا رو تنظیم کنید ،

غذا حاضره !

برای طرز تهیه مرغ ناردونی پخته خوشمزمونو میذاریم توی ظرف سرو و از سس میریزیم روش:

توصیه میکنم این خورش رو با کته شمالی زعفرونی سرو کنید، یعنی وقتی کته درست میکنید ،

قبل از دم کنی گذاشتن ،کمی زعفرون بریزید توی آبش که کل کته زعفرونی بشه

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *