سلامت و تعذیه 

طرز تهیه پنکیک مرغ

مواد لازم برای پنکیک: تخم مرغ= ۳ عدد آب= ۲۵۰ میلی لیتر آرد سفید= ۱۷۵ گرم مواد لازم برای مواد داخل پنکیک: فیله مرغ= ۲ قطعه هویج متوسط=۱ عدد(خلالی شده) پیاز =۱ عدد قارچ= ۱۵۰ گرم سس گوجه فرنگی= ۱ قاشق غذا خوری ادویه مخصوص مرغ و نمک و فلفل و روغن به مقدار دلخواه […]

مواد لازم برای پنکیک صبحانه:

تخم مرغ= ۳ عدد

آب= ۲۵۰ میلی لیتر

آرد سفید= ۱۷۵ گرم

مواد لازم
برای مواد داخل پنکیک:

فیله مرغ= ۲ قطعه

هویج متوسط=۱ عدد(خلالی شده)

پیاز =۱ عدد

قارچ= ۱۵۰ گرم

سس گوجه فرنگی= ۱ قاشق غذا خوری

ادویه مخصوص مرغ و نمک و فلفل و روغن به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا پنکیک را آماده می کنیم تخم مرغ آرد و آب را با چنگال خوب مخلوط می کنیم تا
گلوله های آن باز شود .
سپس یک ماهیتابه کوچک انتخاب می کنیم ته آنرا چرب کرده می گذاریم داغ شود سپس یک قاشق از مواد
را داخل ماهیتابه میریزیم تا پنکیک بسته شود نکته مهم آن است که روغن کف ماهیتابه کم و پنکیک نازک
تهیه شود.

برای آماده کردن مواد میانی ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت داده هویج و فیله مرغ تکه شده
را اضافه می کنیم در آخر قارچ و سس گوجه و ادویه و نمک را اضافه می منیم و اجازه
می دهیم مواد با شعله بالا مدتی سرخ شود حال ا قاشق از مواد را داخل پنکیک ریخته و آنرا
لوله کرده در روغن سرخ می کنیم.

پست های مرتبط

دیدگاه خود را بنویسید