طرز تهیه سالاد نودل آسیایی

نودل یکی از خوشمزه ترین غذاهای آسیایی می باشد، اکثر افراد از نودل به عنوان غذایی سبک و رژیمی استفاده میکنند، برخی نیز از سالاد نودل خوشمزه را از نودل ساده بیشتر می پسندند.

مواد لازم برای سالاد نودل آسیایی :

کدو سبز ۳ تا ۴ عدد
 نمک نصف قاشق چایخوری
 کاهو پیچ قرمز خرد شده یک و نیم فنجان
 هویج بزرگ رنده شده ۱ عدد
فلفل دلمه قرمز خرد شده نصف یک فلفل
پیازچه به صورت اریب خرد شده ۲ عدد
گشنیز خرد شده نصف فنجان

مواد لازم برای سس :

* سرکه برنج چاشنی دار شده  یک سوم فنجان
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
روغن کنجد  یک و نیم قاشق چایخوری
 سیر خرد شده یک حبه
تکه های فلفل قرمز مقداری

* سرکه برنج چاشنی دار، سرکه ای است که با نمک، فلفل و شکر مزه دار شده است. اگر از سرکه برنج ساده استفاده می کنید باید آن را مزه دار کنید.
طرز تهیه سالاد نودل آسیایی :
با استفاده از یک خرد کن رشته ای یا خرد کن های مخصوص سبزیجات، از کدو نودل درست کنید. شما باید ۵ تا ۶ لیوان نودل کدو داشته باشید. نودل های آماده را در یک صافی ریخته و روی یکه کاسه قرار بدهید و روی آن نمک بپاشید. اجازه بدهید رطوبت اضافی نودل ها از بین برود و در همین حین به سراغ آماده کردن سبزیجات دیگر بروید.

نودل های کدو را در یک کاسه بزرگ ریخته و کاهو، هویج، فلفل دلمه، پیاز و گشنیز را به آن اضافه کنید.

یک کاسه متوسط برداشته و سرکه برنج را با روغن زیتون، روغن کنجد، سیر و تکه های فلفل قرمز خوب مخلوط کنید.

سس آماده شده را روی نودل های کدو و سبزیجات دیگر ریخته و آرام هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. پس از آماده شدن فورا آن را سرو کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *