سالاد سزارسلامت و تعذیه 

طرز تهیه سالاد سزار ایتالیایی

 

سالاد سزار از معروف ترین سالادهای ایتالیایی است که این روزها در ایران طرفداران زیادی دارد و در منوی اکثر رستوران ها دیده می شود. صد سال پیش سر آشپز ایتایایی به نام سزار کاردینی سالاد سزار را نخستین بار در رستوران خود در تجوانای مکزیک درست کرد. این سالاد معروف ایتالیایی مخلوطی از طعم های سنتی و اصیل ایتالیایی همچون پنیر پارمزان، کاهو و روغن زیتون بکر است. امروز می خواهیم طرز تهیه این سالاد ساده و کم کالری را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار

سس مایونز 3/4 فنجان

فیله مرغ پخته خرد شده 1 فنجان

پنیر پارمزان رنده شده 6 قاشق

گوجه فرنگی خرد شده 1 عدد

خردل 1 قاشق چایخوری

آب لیمو 1 قاشق

روغن زیتون 1/4 فنجان

نان تست خرد شده 4 فنجان

کاهو خرد شده 1 عدد

نمک 1/3 قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری

سیر یک حبه

روش تهیه سالاد سزار

 

ابتدا کناره های خشک نان تست را جدا کنید و سپس قسمت باقی مانده را به صورت مکعبی برش بزنید. نان تست های برش داده شه را داخل سینی فر چرب شده بریزید. همچنین روی تست‌ها کمی روغن زیتون و نمک اضافه کنید. سینی را داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و دقت داشته باشید که نباید تست‌ها زیاد سرخ شوند. به‌محض اینکه مشاهده کردید که سرخ شدند، از فر خارج کنید.

فیله‌های مرغ را به صورت مکعبی برش دهید و آنها را در مقداری روغن زیتون، سیر خرد شده، نمک و فلفل و آبلیمو به مدت نیم ساعت قرار دهید  تا مزه دار شوند و بعد سرخش کنید.

کاهوها و گوجه فرنگی های خرد شده، نان تست و فیله مرغ پخته شده را با هم مخلوط کنید.

تهیه سس سالاد سزار

در پایان سس مایونز، سس خردل، نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون و پنیر پارمزان را باهم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید.

پست های مرتبط

دیدگاه خود را بنویسید