شناخت چند نوع پنیر

1- پنير گودا: براي مصرف مي توان آن را برش داده، رنده كرد يا مكعبي ريز خرد كرد.
براي انواع سالاد ها يا كاناپه هاي سرد و نيز انواع سوپ ها و غذاهاي گرم و سس ها استفاده ميي شود.

2448330_468

براي داشتن يك پيتزاي خوشمزه از اين پنير استفاده كنيد. بهترين دماي نگهداري آن 12 درجه سانتيگراد مي باشد و يا مي توان آن را در محفظه نگهداري ميوه در يخچال نگهداري نمود.
براي جلوگيري از خشك شدن سطح پنير، آن را در فويل شفاف بپيچيد.
براي طعم بهتر، نيم ساعت قبل از مصرف، از يخچال آنرا خارج كرده و در دماي اتاق نگهداريد.

2- پنير فيلافيلا: اين پنير را بعد از رنده كردن بايد در هر 100 گرم آن 2 قاشق سوپخوري خامه و 2 قاشق سوپخوري روغن زيتون مخلوط كنيد و روي پيتزا يا غذاي مورد نظر بريزيد.
اين پنير باعث كش آمدن مي شود.
فیلا فیلا به معنای کش دار بودن، نوعی پنیر پروسس پیتزا می باشد.این پنیر خواص بهتری نسبتت به سایر پنیرهای پیتزا دارد که به چند مورد آن اشاره می شود:
پنیر فیلا فیلا از خاصیت ذوب بسیار استثنایی برخوردار بوده و به راحتی بر روی پیتزا پخش شدهه و به هیچ وجه آب نمی اندازد
یکی از خواص این محصول بالا بودن طول عمر فیلا فیلا در یخچال نسبت به سایر پنیرهای پیتزاا می باشد که این مساله به شرایط بهداشتی و نحوه فرآیند انجام شده مناسب روی آن برمی گردد.
حتما باید پنیر رنده شده فیلا فیلا را 4 الی 5 دقیقه قبل از پایان پخت به پیتزا اضافه شود (یعنیی پس از اضافه کردن پنیر رنده شده فیلا فیلا حداکثر 5 دقیقه در فر بماند) .
بهيچ وجه نبايد فريز شود. در غير اين صورت هنگام استفاده كش نمي آيد و چربي بيش از حد از آنن جدا مي شود و پروتئين آن مي سوزد.

3- پنير بوتركيزه ( پنير كره اي) : بدليل داشتن عطر و بوي خاص اين پنير هنگام پخت آنرا با پنيرهاي ديگر مخلوط مي كنند.اين پنير به تنهايي كار كره و پنير صبحانه را انجام مي دهد.
از آن براي تهيه انواع ساندويچ ها، غذاهاي داراي گوشت و مرغ و … استفاده مي شود.

4- پنير پارامسان: يك كيلو از آن ارزش غذايي 20 ليتر شير گاو را دارد. بنابراين براي كودكان بسيار مفيد است. صد گرم از اين پنير را با 300 گرم پنير موتزارلا مخلوط كنيد و روي پيتزا بريزيد.
رنده شده اين پنير براي سوپ و پاستا مناسب است.

5- پنير موتزارلا: مناسب ترين پنیر براي پيتزا و لازانيا است. اين پنير به همراه روغن زيتون و نمك و فلفل و ريحان بعنوان يك پيش غذا مصرف مي شود.
جزء پنيرهاي كشدار است. مناسب براي رشد كودكان مي باشد (بعلت دارا بودن فسفر، كلسيم، وو ويتامين)
چون سریع ذوب نمی شود در تهیه انواع سالاد و خوراک ها و ساندویچ های سرد استفاده می شودد ترکیب این پنیر با گوجه فرنگی ، ریحان تازه و روغن زیتون از بهترین خوراکیهای روزهای گرم است

6-پنیر پروولون

این نوع پنیر دارای پوسته ی بیرونی براق و طلایی رنگ می باشد، پنیری است کشدار و از نظر شکل و اندازه و طعم دارای گونه های متفاوتی است، مثلا، با عطر یا بدون عطر، با طعم ملایم یا ادویه دار و تند. به طور کلی سه نوع مختلف از پنیر پروولون موجود می باشد.

1ـ پروولون شیرین
2ـ پروولون تند
3ـ پروولون دودی:
این پنیر بسیار غنی است و در هر کیلوی آن 4700 کالری وجود دارد، همچنین دارای 45? چربی وو پروتئین می باشد و به عنوان دسر و برای پخت غذا قابل استفاده است و به عنوان چاشنی برای اسپاگتی های مختلف و پیتزاها و غذاهایی که در آن خمیر به کار برده اند نیز استفاده می شود و همچنین در غذاهایى که در فر تهیه می شود از خاصیت ذوب بسیار بالایی برخوردار است
77-توفو :

توفو پنیری است که از شیر سویا به دست میاد و اصلا کلسترول نداره و چربی خوبی داره معمولا در رژیمها میگن که از توفو استفاده کنین چون خواص خیلی زیادی داره
و میشه برای صبحانه و برای سالاد ها ازش استفاده کرد

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *