آموزش درست کردن دسر تیرامیسو

همان طور که میدانید تیرامیسو یکی از دسر هایی است که مزه خیلی عالی و خوبی را دارد.امروز قصد داریم طرز تهیه بستنی تیرامیسو را آموزش دهیم که بسیار راحت و خوش طعم میباشد.

964

مواد اولیه :
یسکویت لیدی فینگر (شاید یکی دو تا کمتر یا بیشتر) ۱۶ عدد
قهوه اسپرسو (دم کشیده و سرد شده) ۱ پیمانه
تخم مرغ (بزرگ ، سفیده و زرده را از هم جدا کنید) ۴ عدد
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو جهت تزئین
نایلون (جهت پهن کردن در قالب) مقداری

طرز تهیه:

 

 

 

ابتدا لیدی فینگر ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید

 

965

 

قهوه را دم کنید و کنار بگذارید تا خنک شود

 

966

 

.

967

 

زرده ها را از سفیده جدا و با شکر مخلوط کنید آنقدر که غلیظ ، کرمی و کم رنگ شود

 

971

 

.

972

 

.

968

 

عصاره وانیل و پنیر ماسکارپونه را به مخلوط زرده و شکر اضافه و خوب هم بزنید

 

969

 

.

970

 

سفیده تخم مرغ ها را بزنید تا کف کند و از ظرف نریزد

 

973

 

 

حالا سفیده زده شده را به مخلوط اضافه کنید و به صورت دورانی آنها را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند

 

974

 

 

در یک قالب ( loaf ) قالب نان با گنجایش ۱/۵ لیتر نایلون پهن کنید ( از نایلونهای بسته بندی که از جنس سلفون هستند ولی آزاد تر استفاده کنید ) مانند تصویر

 

975

 

 

۱/۳ از ترکیب آماده شده را داخل قالب بریزید و آنرا پهن کنید لیدی فینگر را در قهوه فرو برید و روی سطح بستنی بچینید دوباره ۱/۳ از ترکیب را بریزید و لیدی فینگرها را بچینید و به همین ترتیب ادامه دهید تا قالب پر شود سپس روی آنرا بپوشانید و داخل فریزر قرار دهید به مدت یک شب

زمان سرو دسر مجلسی ، بستنی را بیرون آورید آنرا روی ظرف مورد نظر برگردانید روی بستی پودر کاکائو بپاشید برش بزنید و نوش جان کنید

شما می توانید با طعم های دیگر نیز این بستنی را درست کنید .

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *